Optimizare SEO

Strategii si metode avansate de link building

DE CE AI NEVOIE DE SEO CHIAR ACUM?

Stiai ca pierzi clienti in favoarea unuia dintre competitorii directi doar pentru ca este mai bine pozitionat decat tine? Pentru tine inseamna mai putine comenzi, profit scazut, stres amplificat, schimbarea stilului de viata. Nu esti expert in SEO asa ca nu este vina ta. Imagineaza-ti doar ca neplacerile s-au oprit si te poti bucura ca numarul de vanzari a crescut fara sa fi depus vreun efort. Cu asta ne ocupam la Blending.ro, iti redam tonusul de care ai nevoie pentru a conduce o afacere de succes.

OPTIMIZARE SITE ON PAGE

Cu ajutorul celor mai performante unelte SEO, putem afla ce secrete ascunse are siteul tau si cum il putem imbunatatii.

  • Scanarea intregului site pentru a vedea unde sunt probleme, daca ele exista. De obicei procesul dureaza cateva zile.
  • Dupa ce am identificat erorile vom trece la remedierea lor. Aici vorbim despre continut si structura (optimizare de linkuri interne).
  • Ultimul pas este 'pregatirea' siteului pentru campania de linkbuilding. Viteza de incarcare a unui site este unul din factorii verificati.

OPTIMIZARE OFF PAGE

Identificarea cuvintelor cheie potrivite

Analiza cuvintelor cheie care pot aduce trafic organic targetat este cea mai importanta etapa in creionarea unei campanii SEO de calitate. De aceea 90% din eforturile noastre initiale se vor indrepta in aceasta directie.

DE CITIT

Obtinerea de backlinkuri de calitate

Calitatea backlinkurilor obtinute si nu cantitatea lor te vor ajuta sa urci pe prima pagina. Folosind reteaua noastra privata de parteneri Blending.ro, va putem oferi o strategie de link building si promovare SEO sigura. In acelasi timp putem evita ca pe viitor sa ai un site penalizat datorita backlinkurilor de proasta calitate.

DE CITIT

Monitorizare cuvinte cheie si semnale brand

Potentialul unui site este dat de impactul brandului in online, traficul organic zilnic/lunar si prezenta in social media. In fiecare luna vom monitoriza si vom segmenta fiecare canal in parte pentru a vedea ce tip de trafic prefera siteul tau. In acelasi timp cu ajutorul datelor obtinute putem imbunatatii sau ajusta unele aspecte.

DE CITIT

Intrebari frecvente

De ce am nevoie de servicii SEO?

Vei dobandi popularitate si influenta in mediul online. Vei avea vizibilitate in motoarele de cautare. Vei avea trafic organic.

Cum afecteaza backlink-urile pozitionarea in Google?

Fara backlinkuri de calitate, nu poti avea pozitionarea dorita. Sunt pe langa RankBrain si continut, in top 3 factori SEO in 2016.

De cate backlinkuri am nevoie?

Cantitatea numai conteaza in 2016. Sute sau mii de backlinkuri NU garanteaza o pozitionare mai buna. Este de preferat calitatea.

In cat timp voi vedea rezultate din SEO?

Durata optima a unei campanii SEO de calitate este de 2-7 luni putand ajungand si la 1 an. Se recomanda totusi o durata minima de 6 luni.

Plata serviciilor se face lunar?

Categoric da. Nu vom cere plata in avans pe mai mult de 1 luna. Consideram ca este benefic si pentru client si pentru noi.

Inscrierea in directoare mai este o solutie in 2016?

Categoric nu! Daca acesta este primul lucru pe care il auziti, rugam efectuarea de stanga imprejur si fuga de la locul accidentului.

Puteti garanta pozitionarea pe prima pagina?

Nici o agentie de SEO serioasa nu poate oferi garantii. Orice promisiune facuta trebuie privita cu indoiala.

Care sunt preturile practicate de Blending.ro?

Un pret exact nu se poate oferi pentru ca fiecare site in parte este diferit, la fel si strategia folosita.

Ca agentie SEO garantati ca voi avea mai multe vanzari?

Sub nici o forma. Rolul nostru este sa va marim traficul organic targetat. Insa, de cele mai multe ori mai mult trafic inseamna mai multe vanzari.

Voi primi rapoarte lunare?

Da si mai mult decat atat. Tot timpul vom comunica si veti primi date care va vor ajuta si in campaniile de marketing online pe care le derulati.